January 20, 2022 23:44
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ не знае дека проблемот со парното го реши Владата предводена од СДСМ, откако Арсовска ги заборави скопјани

ВМРО-ДПМНЕ објавува вчерашни соопштенија и не знае или се прави дека не знае дека за проблемот со парното Владата предводена од СДСМ најде решение и дека скопјани нема веќе да имаат ладни радијатори.
Откако Данела Арсовска ги игнорираше проблемите и потребите на граѓаните, Владата предводена од СДСМ преку одговорен и транспарентен пристап најде решение за надминување на кризата со топлинска енергија.
Очигледна е разликата помеѓу одговорното управување со институциите од страна на СДСМ и неработењето на Арсовска и градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ.

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

Bleach (Dub) Episode 363

online anime The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

4anime tv 4Anime The Rising of the Shield Hero (Dub)

4Anime That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2 Episode 10

Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside Episode 8