October 25, 2020 05:47
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев патот до ЕУ води преку Панама, а завршува со анти-ЕУ, бизнисменот Дака и криминал со 2 000 станови

СДСМ и Заев се тие кои се против Европската Унија за да може да крадат и да не одговараат. Тие се се што е спротивно од она што претставува европска вредност.

Зоран Заев и СДСМ се против Европската унија затоа што склопуваат бизнис зделки со анти-ЕУ бизнисмени во вредност од 200 милиони евра во Тетово.

Зоран Заев и СДСМ се против Европската унија затоа што ја поскапеа електричната енергија и на шверцерски го осиромашуваат народот.

Тие се против Европската унија, затоа што се мафија која 4 години не држи надвор од Европската Унија и исто време се претставуваат како лажни европејци, а во исто време не престануваат да крадат и лажат, распродаваат, понижуваат и засрамуваат

Заев не се бори против криминалот, Заев го прави криминалот. Заев не е решение на проблемот, Заев е проблемот.