June 28, 2022 07:29
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Митева и Пецаков учесници на програма која промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД

– Продуктивна средба со Douglas Heye, служел на водечки комуникациски позиции во Претставничкиот дом и Сенатот на Соединетите Американски Држави, како и директор за комуникации на Републиканскиот Национален Комитет. Заедно со Кирил Пецаков- Градоначалник на Општина Охрид, како претставници на ВМРО-ДПМНЕ сме учесници на програмата за размена на политички лидери подржана од Амбасадата на САД во Македонија и имплементирана од Американскиот Совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders)

Оваа програма се фокусира на теми што се однесуваат на демократско владеење, креирање политики, изборни и судски системи и активно граѓанство.
Програмата промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД.

 

đánh lô trên go88 dow go88 bằng thống kê tài xỉu go88

https://sunwin.fan/