Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Маричиќ уште првиот ден како продолжение од својот функционерски стаж јавно се огради од македонското малцинство во Бугарија

Маричиќ уште првиот ден како продолжение од својот функционерски стаж јавно се огради од македонското малцинство во Бугарија додека клима со главата на бугарските барања за внесување на Бугарите во македонскиот Устав.

Изјавата на Маричиќ е дека нема да се меша во малцинските права во Бугарија.

Прашуваме:

Кој друг освен Македонија да се интересира за правата на Македонците во Бугарија?

Дали изјавата на Маричиќ значи дека ќе побара Бугарија да не се меша во правата на малцинствата во Македонија?

Срамно и недостоинствено е однесувањето на потпретседател на Влада кое преставува продолжување и континуитет на срамните политики на заевизмот.

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Fairy Tail

watch anime AnimeFreak Attack on Titan Final Season (Dub)

watch anime AnimeFreak Naruto

One Piece

online anime My Hero Academia (Dub)

tải go88