January 24, 2021 22:13
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Костадинов да престане да зборува глупости и бедни спинови, Заев има приватни бизниси во Бугарија за лична корист ја продава Македонија

Денешната прес конференција е беден спин за да не се види расколот во СДСМ и фактот дека премиерот во заминување Заев, освен владината ја губи и партиската столица.

Го молиме Костадинов да не зборува глупости.

Нека го праша Заев каква тајна соработка има и колку чини идентитетот кој го распродава.

И ќе го потсетиме дека Костадинов преставува партија, чиј лидер има приватни бизниси во Бугарија. Заев за лична корист ја продава Македонија.

Не знаеме дали Костадинов како да е под некакви психотропни супстанци ама дефинитивно губи контрола на реалноста.