Македонија

ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски се за обнова на режимот и насилството, случајот во Штип го потврдува тоа

Последниот инцидент во Штип каде е запален автобомилот на членови на СДСМ е доказ за тоа за каква обнова се залагаат Мицкоски и ВМРО-ДПММНЕ. Ете што значи обновата на режимот, обнова на поделбите и насилство врз неистомислениците. Обнова на физички напади и апсења на новинари и брутални упади и затворања медиуми.
ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски се единствените кои се против НАТО, против ЕУ, против реформите и интересите на државата. Тоа е потврдено и со последните изјави на европски лидери кои ВМРО-ДПМНЕ го посочуваат како анти-ЕУ опозиција.
Дури и ЕПП групата на народни партии денеска потврди дека одлуката на Франција да не дозволи почеток на преговорите е „сратешка грешка” што е во директна спротивност на ставовите на Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ.  ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски се единствените кои не сакаат интеграција во ЕУ и НАТО тие сакаат да се врати криминалниот режим, мракот и изолацијата.
Но тој филм Мицкоски нема да го гледа.
Граѓаните нема да дозволат обнова на режимот и погубните политики на бегалецот од Будимшпешта. Граѓаните, повторно ќе ги поразат деструктивните, антинародни и антидржавни политики на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски.
На 12 април, граѓаните масовно ќе одлучат да продолжиме на прав пат, на патот на развојот, демократијата, напредокот и интеграцијата во НАТО и ЕУ.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

My Hero Academia Season 3

anime website AnimeHeaven How NOT to Summon a Demon Lord Ω

AnimeHeaven That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 24

watch anime free Fairy Tail

My Hero Academia Season 3 (Dub)

tải go88