January 27, 2020 03:38
Македонија

ВМРО–ДПМНЕ им го честита изборот на Едмонд Османи и на Алтин Тола за администратори на Требиште и Острени

ВМРО–ДПМНЕ го поздравува изборот на двајцата Македонци, Едмонд Османи и Алтин Тола за администратори на административните единици Требиште (6 села), односно Острени (12 села), во областа Голо Брдо, Албанија. При тоа  искажува убеденост дека тие успешно и посветено ќе ја извршуваат оваа многу значајна функција.
ВМРО–ДПМНЕ  искажува целосна поддршка и подадена рака за соработка со Едмонд Османи и Алтин Тола во градењето на овие административни единици во посилни европски единици во кои економскиот напредок и инвестирање во инфраструктурата ќе бидат високо на нивната агенда и воедно точки за идна соработка.

Нови вести

Филиче: Годинава започнува изградбата на новиот Клинички центар во Ѓорче Петров, набавуваме и 70 нови возила за итната медицинска помош  

Igor

Детектор: Граѓаните се против увоз на отпад и целосно подготвени да почнат со селекција

Igor

„Јавна соба“ стана група „Само за возрасни“, во неа политичари и бизнисмени

Igor