April 6, 2020 23:20
Македонија

ВМРО ДПМНЕ: Заев е единствен политичар во Европа кој тужи, суди и дели милионски тендери во исто време

Факти на денот:

  1. ЈО молчи и не отвора постапка против Заев за кроење на обвиненија и диктирање на пресуди.
  2. Зоран Заев е правдоубиец и ја загрозува европската иднина на Македонија.
  3. Зоран Заев е единствен политичар во Европа, деспот, кој е и тужи и суди и дели милионски тендери во исто време.
  4. СДСМ со Зоран Заев на чело само тоне. Криминалецот од Муртино ја направи партијата банда.
  5. Правна држава ќе има само кога Заев ќе се соочи со правдата.