Македонија

Властимир Алексовски поднесе кандидатура за претседател на СДСМ

Денеска до Централната изборна комисија, кандидатура за претседател на партијата за вонредните внатрепартиски избори кои ќе се одржат на 12 декември поднесе Властимир Алексовски.
Властимир Алексовски е член и активист на СДСМ од општинската организација на партијата од Куманово.
По анализирање на поднесената документација и утврдување дали апликацијата на Алексовски е согласно правилникот и дали ги исполнува пропишаните услови, Централната изборна комисија ќе соопшти дали ја верификувала апликацијата.
Секако, ова се однесува на сите поднесени кандидатури.
Сите информации за вонредните внатрепартиски избори во СДСМ, правилникот, роковите, онлајн алатката за активна регистрација на членовите, програмите на кандидатите кои ги доставиле во електронска форма се достапни на следниот линк: https://sdsm.org.mk/vonredni-vnatrepartiski-izbori.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2 Episode 7

AniWatch The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

AniWatch JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 30

english dubbed anime AniWatch JUJUTSU KAISEN (Dub)

AniWatch Redo of Healer

tải go88