December 5, 2021 11:23
Македонија

Владата ќе ја одржи 121-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 25.11.2021 година (четврток) ќе ја одржи 121-та редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 16:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.