January 28, 2022 06:29
Македонија

Владата ќе ја одржи редовната 122-ра седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 30.11.2021 година (вторник) ќе ја одржи редовната, 122-ра седница со повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.
Согласно предложениот дневен ред, на седницата ќе биде разгледуван Предлогот на закон за финансиска поддршка за намалување на последиците предизвикани од КОВИД-19 врз производството и откупот на земјоделски производи.
На предлог на Министерството за здравство, на денешната редовна седница ќе биде разгледан и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за здравствената заштита.
За заклучоците и одлуките од денешната редовна Владина седница, којашто е предвидено да започне во 13:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

Fairy Tail

SK8 the Infinity

watch anime free Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time

dubbed anime AnimeHeaven Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train (Dub)

SK8 the Infinity