November 27, 2021 03:02
Македонија

Владата ќе ги одржи редовните 111-та и 112-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ги одржи редовните 111-та и 112-та седница.
Во рамки на 111-тата тематска седница, ќе бидат разгледани повеќе информации за склучување договори за доделување финансиска поддршка на компании согласно Законот за финансиска поддршка на инвестиции, а подготвени и предложени од Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот.

Веднаш по завршувањето на 111-тата, ќе започне редовната 112-та седница на која меѓу другото ќе се најде Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за услуги за кој како предлагач се јавува Министерството за економија.

На оваа седница ќе биде разгледана и информацијата за текот на преговори за пристапување кон Спогодбата на Светската трговска организација за јавни набавки.

За заклучоците и одлуките од денешните Владини седници, со почеток во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение.

https://twistmoe.net watch anime free

A day before us ZERO Episode 18

GoGoAnime: Araiya-san!: Ore to Aitsu ga Onnayu de!? anime episode 1 online free at https://gogoanime.be anime online

Amagami SS (https://animepahe.cc/m/W4Eq) Episode 2

Lao Fu Zi Shui Hu Chuan (https://4anime.biz/m/KM2v) Episode Full