February 23, 2019 08:32
Скопје

Обезбедени 84 милиони денари за изградба на водоводна мрежа во Визбегово

Обезбедени 84 милиони денари за изградба на водоводна мрежа во Визбегово

Владата на Република Македонија на редовната седница ја разгледа и усвои информацијата за започнување на повеќегодишна јавна набавка на работи за изградба на водоводна мрежа за делот од Индустриска зона Визбегово, општина Бутел.

Министерството за транспорт и врски е задолжено средствата во износ од 84.240.000,00 денари за реализација на проектот:Изградба на водоводна мрежа за делот од Индустриска зона Визбегово, општина Бутел“ да ги вклучи во буџетските барања за 2019 и 2020 година.

Related posts

Град Скопје домаќин на вториот Светскиот конгрес на предприемачи

Ivona

Акција за чистење на скопскиот акведукт во Бутел

24news

Двокатниот автобус за туристичко разгледување ја смени рутата

24info