Македонија

Владата на Заев и СДСМ го уништија земјоделството

За негрижата на владата најдобро говори фијаското со откупот на раноградинарските производи, праските, зелката, грозјето, сливите јаболката, а најново и проблемите на оризопроизводителите.

Оваа власт покажа дека не се грижи за потребите и проблемите на земјоделците.

Земјоделството во Република Македонија тоне како и се останато, ова е уште еден од низа докази дека Заев мора што поскоро да си замине.

Нови вести

Стоилковски: Македонија се претвори во држава на мафијата

Igor

Потпишани неколку спогодби на првата заедничка седница на владите на Црна Гора и Република Северна Македонија

Igor

Започна со работа прифатилиште за бездомни и болни кучиња во Тетово

Igor