December 5, 2021 12:55
Магазин

Викторија Бекам нема да му дава брачни совети на синот Бруклин

Модната дизајнерка Викторија Бекам е во брак со Дејвид Бекам од 1999 година, но таа не сака да му дава какви било брачни совети на нивниот 22-годишен син Бруклин, кој е свршен со актерката Никола Пелц.

Поранешната „спајс грл“, која исто така ги има Ромео (19), Круз (16) и Харпер (10) со соругот Дејвид, објасни: „Нема ништо полошо од некој да дава совети“.

„Се сеќавам дека Гери еднаш ми рече: „Кога ќе добиете телевизор, ќе добиете прирачник за ТВ. Но, кога ќе имате бебе, нема прирачник. Треба сами да го сфатите тоа. Тоа е вистината. ”

„Отсекогаш сум имала среќа што имам силна семејна единица, не само со Дејвид и децата, туку и со моите родители и родителите на Дејвид. Се чувствувам многу благословена што го имам тоа. Децата секогаш се на прво место кај мене и Дејвид,“ рече таа во интервју за „Волстрит журнал“.

Викторија (47) и Дејвид (46) сакаат да им нудат совети на своите деца. Сепак, поранешната поп ѕвезда инсистира дека постои разлика помеѓу нудење совети и нудење поддршка.