August 25, 2019 09:27
Магазин

ВИДЕО Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во ,,Швајцарија‘‘, па овој му ја ,,среди‘‘ колата со багер

Сите ние работиме за плата, па кога нема да не исплатат за нашата сработена работа тоа ни причинува голема неправда. Тоа се случило и во ,,Швицарска‘‘ кога еден наш албанец кој бил на работа како багерист, не бил исплатен од својот работодавач некое време.

По неуспешните преговори за испата на платите се решил да преземе чекор со кој ќе го потсети газдата на долгот, погледнете.

Нови вести

Кристијан Ристовски, гостиварец кој им го олеснува работењето на програмерите и веб дизајнерите

zane

Емили Ратајковски ги избричи влакната под пазувите

zane

Енди Мекдауел изгледа уморно на новите фотографии

zane