December 9, 2022 13:51
Македонија

(ВИДЕО) Хаварија кај ХЕЦ Врбен – Пукна доводна цевка

Имено според информациите кои ги пренесува порталот КУРИР, утрово пукнал доводен цевковод на ХЕЦ Врбен во општината Маврово Ростуше.