October 30, 2020 13:11
Хроника

(ВИДЕО) Уште еден случај на полициска бруталоност во Скопје

Овој случај, како што тврдат луѓето што го споделуваат на социјалните мрежи, е во Скопје.

Уште едно видео со полициска бруталност кружи на социјалните мрежи. По она на кое се гледаше како полицајците тепаат битолчанец,  вечерва слично  полициско тепање се гледа и во видеото направено, како што тврдат луѓето што го споделуваат, на улица во Скопје.

На видеото  се гледа како полицајци запираат автомобил и од него брутално тегнат и тепаат луѓе.