October 1, 2022 19:42
Македонија

(Видео) Сугаревски: Реконструиран патот од Прилеп до Прилепско езеро

Реконструиран патот од Прилеп до Прилепско езеро

Во соработка со општина Прилеп и ЈП за државни патишта го реконструиравме патот од Прилеп до Прилепско езеро.
Инвестициите во инфраструктурата продолжуваат….

Фејсбук објава на министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски

Реконструкција на регионален пат Прилеп-Прилепско езеро

Во соработка со општина Прилеп и ЈП за државни патишта го реконструиравме патот од Прилеп до Прилепско езеро.Инвестициите во инфраструктурата продолжуваат….

Posted by Goran Sugareski on Четврток, 22 август 2019