January 20, 2020 02:59
Свет

ВИДЕО со најмногу прегледи: Не е тешко да се биде човек – руски полицаец направи гест за почит

Еден руски полицаец го запре сообраќајот за да помине едно повредено кутре. Веднаш на социјалните мрежи излезе видео кој го поздравуваат делото на рускиот полицаец.

Video sa najvise pregleda. Nije teśko biti ČOVEK. Uvek i svakome na raspolaganju Ruski policajac na zadatku.

Posted by Phoenix – Club on Среда, 13 ноември 2019

Нови вести

Пожарите би можеле да го чинат австралискиот туризам 3,1 милијарди долари

Igor

Во Либија има оружје за повеќегодишна војна

Igor

Усогласен финален документ од конференцијата за Либија

Igor