August 20, 2022 02:16
Хроника

(ВИДЕО) Професионалец крадец за 10 секунди украде ташна од ,,Ла тана”

На Твитер беше објавена снимка од безбедносните камери на гостилницата „Ла Тана“ во Скопје, на која се гледа како дрзок крадец влегува, седнува на една од масите, ја краде ташничката оставена на соседната маса, па излегува.

За да го погледнете видеото клинете тука: https://twitter.com/Trollowsky/status/1185824633532096512