Скопје

(Видео) Презентација на новата зградата за Општина Аеродром

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда.

На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци – пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги.

 

WCOStream wcostream we bare bears: Watch The Rising of the Shield Hero (Dub) Episode 2 (https://wcostream.cc/m/PqwK/ep-2)

AnimeDao animedao haikyuu to the top: One Piece (https://animedao.nl/m/38D) Episode 969