September 29, 2020 09:07
Магазин

(Видео) Поставиле камера во внатрешноста на гумата- еве како изгледа кога се вози

Одлично видео за сите оние љубопитни подготви екипата на Warped Perception. Станува збор за зафат со кој е поставена GoPro камера во внатрешноста на гумата, пренесе „24Ауто.мк.“

Целта на ова е да се види како се однесува гумата при возењето на автомобилот, а се чини целта во целост ја исполнија поставувајќи го видеото на својот YouTube канал. Видеото кое е поставено пред две недели е веќе прегледато над 7,5 милиони пати, а истото можете да го погледнете во продолжение.