December 9, 2019 03:45
Магазин

ВИДЕО: Побегнал од полициска станица со скок од првиот кат сосе радијатор!

На социјалните мрежи се појавила снимка на која се гледа како еден маж излегува од прозорот на полициската станица и бега.

Жителите на една населба во Москва присуствувале на вистинско филмско бегство од затвор. Сето тоа можеби не би било толку чудно доколку не скокнал од првиот кат на покривот на автомобилот кој бил паркиран долу, што му го ублажил падот. Но, за да биде ситуацијата уште почудна, мажот имал радијатор врзан со лицисита за раката при скокот.

Деталите, како и епилогот од целиот случај уште не се познати, но сигурно на полицајците им требало малку време за да сфатат што се случило.

 

Нови вести

Мачор доби работа на Филозофскиот факултет во Осијек

zane

Тамара Тодевска – најдобар интернационален артист на Кенга Маџик во Албанија

zane

(Видео) Кинеската полиција објави видео за „совршениот сопруг“- досега го гледале над седум милиони луѓе

zane