August 22, 2019 07:16
Скопје

(видео) Ноќно асфалтирање на Февруарски поход

Со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на повеќе скопски булевари и улици. Екипите на терен работат и во вечерните часови.

Градот Скопје продолжува да го применува истиот принцип на брза и квалитетна работа и реконструкциите на сите улици  во текот на оваа градежна сезона ги завршува со рекордно кратки роковисо цел да го намали сообраќајниот метеж.

Ноќно асфалтирање на Февруарски поход#Скопје#ЧекорПоЧекор

Posted by Петре Шилегов on Среда, 14 август 2019

Нови вести

Објавен јавен повик за учество на 15-та „Бела ноќ”

Daniela

Велјановски: Започнавме со реконструкција и проширување на патот Хиподром-Илинден

Daniela

Без струја делови на Карпош, Кисела Вода и Центар

Daniela