February 26, 2020 08:13
Македонија

(ВИДЕО) Непристојно однесување на полицаец пред камерите додека го изнесуваат Боки 13

Hепристојно однесување на полицаец пред камерите додека полицијата и брзата помош го изнесуваа Боки 13 од ОЈО.

видео: Телма