November 28, 2020 08:28
Македонија Скопје

(Видео) Нема потреба од полициски час, загадувањето ќе ги задржи дома скопјани

Скопје и вечерва е завиткано во смог.

Загадувањето е големо, а истото се зголемува од час на час, што е видливо од фотографиите.

Скопјани очигледно ги чекаат неколку месеци карантин, било поради короната било поради загадувањето.