January 16, 2021 07:21
Спорт

(Видео) Навивачи директор на стадион го ставија во контејнер и го прошетаа по улица

Навивачите на украинскиот  фудбалски тим Десна решија да се пресметаат со директорот на стадионот, Гагарин Овчаренко, кој нема по добро да ја памети оваа пресметката. Овчаренко неодамна стана директор на стадионот на кој игра Десна и сакал да му забрани на овој клуб да ги  игра своите натпреаври на овој терен.

Ваквата вест ги налутила навивачите на Десна кои одлучиле самите да го решата недоразбирањето со директорот. Го зеле Овчаренко и го сместиле во контејнер, а птооа го „прошетале“ по улиците.