January 27, 2021 07:53
Македонија

(Видео) Мицкоски: Македонија е земја со најголем број на починати, со мал број на тестирани

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук пак објави видео со прака за оставка на премиерот Зорн ЗАев иминистерот за здравство, Венко Филипче.

-Едноставно е, Заев и Филипче наместо демагогија, доволно е да обезбедат кревети за пациентите и доволно кислород за болните. Нека не објаснуваат приказни, реалноста е сосема друга од таа што ја објавуваат во притиснатите медиуми, а и бројките се поразителни. Македонија е земја со најголем број на починати, со мал број на тестирани. Епилогот е огромен број на починати. Видеото објаснува се: https://www.facebook.com/829371753904952/videos/432854704550230/?__cft__[0]=AZXq4TSc6PbVtxC4u762fbFMgMZKaYjlz2PR_xDnUNtaFMFRRAeSRoSrpCtM6x9sNpir830k6P-FPqQmFJFWhw6OXhIp9A_NhjbR_s60HtQKQFlmUys1EOcmqbmhbf1vzlcfxHdGByQCWCJyhDosIDVr

Watch Ex-Arm Episode 1 at website https://animeplanet.cc anime planet fire force

Bleach (Dub) (https://animeflix.nl/m/q13l) Episode 366 at website https://animeflix.nl darling in the franxx animeflix