January 22, 2022 20:53
Живот

(Видео) Изгубено куче по 6 години му се врати на сопственикот: Од нивната средба навираат солзи

  • На радоста и нема крај, бидејќи тие се повторно заедно, но и тагата затоа што е забележително болен.
  • Неговиот сопственик никогаш не се откажа од него и не ја изгуби надежта дека ќе го најде

Волонтерите на Здружението на „Пожаревачки шепи“ примиле болно куче од Бачка Паланка, но откако го прочитале чипот, дознале дека сопственикот е од Пожаревац кој го барал веќе шест и пол години.

– Белука исчезна, но неговиот сопственик никогаш не се откажа од него и не ја изгуби надежта дека ќе го најде. Штом доброволците на Пожаревац го известија дека е пронајден Белука, сопственикот веднаш дојде, велат од здружението.

На радоста и нема крај, бидејќи тие се повторно заедно, но и тагата затоа што е забележително болен. Белука се врати во својот топол дом и со семејството на кое многу му недостасуваше.

„Ама си остарел“, му рече сопственикот кога се сретнаа.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Attack on Titan Episode 20

watch anime online Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc

AniWatch The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

My Hero Academia Season 5 (Dub)

watch anime AniWatch My Hero Academia Season 2 (Dub)