Жена која го фати мажот како ја изневерува со медицинската сестра брутално го нападна мажот. На видеото се гледа дека тој е целиот во крв, а многумина ја подржаа на социјалните мрежи за тоа што сама си ја одбрани гордоста.

ВИДЕО: Мотика