December 14, 2019 20:23
Магазин

(ВИДЕО) Давале бесплатно гориво за сите што ќе дојдат во бикини, но ова не го очекувале: Наместо жени, се појавиле мажи во танги

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека.

Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се случило нешто неочекувано.

Главни клиенти станале мажи во женска долна облека.

Да, како и жените, и мажите можат да облечат бикини ако сакаат бесплатно гориво.

Сепак, маркетиншкиот трик успеал, бидејќи за оваа бензинска станица се слушнало дури и надвор од Русија.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Нови вести

Теленор го отфрли Хуавеј и го избра Ериксон за 5Г

Igor

Русите и Јапонците прават робот кој ќе работи на Месечината

Igor

Џамбазов им го исплази јазикот на Бугарите по нивното тврдење дека македонскиот јазик не постои

Valentina