January 24, 2021 06:56
Магазин

(Видео) Владо Јаневски љуби на роденденот: Ми се виде совршена

Владо Јаневски денес слави роденден. Тој полни 60 години, и во чест на роденденот од “Кроација Рекордс” го објавија најновиот македонски сингл на Владо кој носи наслов „Љуби, љуби“. Песната со љубовните стихови одлично се вклопи за јубилејот. “Се заљубов на прва ми се виде совршена“,
е само дел од песната на Владо. Музиката и аранжманот се негови, а тексот на Борис Ѓурѓевиќ.

Преземено од Репортер

Our Last Crusade or the Rise of a New World (Dub) Episode 8 at website https://funimationfree.com. See more funimation anime

That Time I Got Reincarnated as a Slime OAD (Dub) (https://animeheaven.pro/m/PPm0) Episode 5 at website https://animeheaven.pro animeheaven boruto