December 9, 2018 20:48
Магазин

(Видео) Босанец светски рекордер во кршење цигли со глава

Босанецот Керим Ахметспахиќ го урна светскиот рекорд во кршење бетонски цигли. За само 25 секунди тој успеа да скрши дури 90 цигли. Керим има 16 години и веќе е мајстор на борачки вештини, а сега стана носител на рекордот на Гинис во оваа необична дисциплина.

Related posts

Пробајте ги овие три рецепти ако имате проблеми со варењето

24info

Истражување: Доењето е подобро за бебето отколку измолзеното млеко

24info

Како да ја избегнете монотонијата во вашето секојдневие?

24info