January 25, 2020 18:26
Македонија

(Видео)Ана Камчева пристигна во судот, се чека нејзиното сведочење за Рекет

Ана Камчева пристигна во судот каде денес треба да сведочи за Рекет. Орце Камчевј пак сведочеше на минатото рочиште. Според неговото сведочење, случајот „Империја“ бил конструиран со цел да му се изнудат пари, односно да се изврши „рекет“ врз него. Како режисери на случајот Камчев ги посочи Катица Јанева и Бојан Јовановски. Изнудувањето започнало преку барање пари за реклами, за отворање трговски центри, за старечки домови, па сè до изнудувања во врска со определувањето притвор.

Нови вести

Шкријељ во Демир Капија: Просечната пензија ја зголемуваме на 15.500 денари од февруари годинава

Igor

Трибина Агенда Социјална заштита 20-24: МТСП е вистински партнер со работниците и граѓанските организации

Igor

Наша најважна цел е да ја искорениме детската сиромаштија

Igor