June 23, 2021 07:08
Македонија

Вечерва владина седница за ИПА 2 програмите

Владата на Република Северна Македонија, вечерва, со почеток во 19:00 часот ќе ја одржи 70-та, тематска седница, целосно посветена на Информацијата за проектите кои се финансираат преку ИПА 2 програмите во Република Северна Македонија.

На седницата, пред министрите, за разгледување, ќе се најде и Информацијата за статусот на проектите кои се финансираат од меѓународни финансиски институции и билатерални кредитори, во насока на искористеноста на заемите и инвестициските грантови за истите, заклучно со 30.04.2021 година.

AniWatch anime sites: Watch Your Lie in April Episode 16

AnimeHeaven free anime: Watch Boruto: Naruto Next Generations Episode 130