August 25, 2019 09:29
Живот

Вакво време не паметат: За неколку часа од плус 20 температурата падна на минус пет

Вакво време не паметат: За неколку часа од плус 20 температурата падна на минус пет

Во познатото летувалиште Анталија годишните времиња се менуваат од час во час.

Температура од плус 20 падна на минус пет.

Падот на температурите доведе и до снег каков што не паметат ни најстарите жители на „турската ривиера“.

Нови вести

Кога ќе видите што се случува со тетоважата на оваа девојка, ќе останете без текст

24news

Вистина која ќе ве шокира: Еве што навистина се случува кога ќе ве излиже куче

24news

Вијагра од минута во минута, еве што се случува кога ќе ја испиете сината пилула

24news