January 26, 2021 19:42
Македонија

Бошкоски: Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика, порачa лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски на својот Фејсбук профил.

-Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати на битни теми. Но, неминовна и ноторна потреба е да се реши една работа која со децении се пролонгира (проблем кој го влечат повеќето екс-ју републики). Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград. Можеби, тие што сега најмногу креваат врева ќе се најдат на списоците…, порачува Бошкоски на ФБ.

I'm standing on 1,000,000 lives. (Dub) Episode 11 at website https://animefreak.ws. See more my hero academia season 4 animefreak

By the Grace of the Gods (Dub) Episode 12 at website https://animeheaven.pro toradora anime heaven