October 21, 2020 22:10
Македонија

Бошкоски: На Инфективна сум, се чувствувам добро

Лидерот на Обединети за Македонија и поранешен министер за внатрешни работи, Љубе Бошкоски, потврди на Фејсбук дека е хоспитализиран на Инфективната клиника во Скопје, но вели дека се чувствува добро.

„Поради зголемениот интерес за мојата здравствена состојба, многу луѓе ме прашуваат како сум и не можам да им одговорам на сите. Затоа, ве известувам дека сум на Инфективна клиника, примам терапија уште 3-4 дена. Состојбата ми е подобра, се чувствувам одлично. Голема благодарност до медицинскиот персонал и моите сопартијци кои ми даваат поддршка и се тука за мене“,

напиша Бошкоски.