December 12, 2019 19:47
Живот

Бодибилдер на вакцинација – Вакво нешто досега не сте виделе!

Бодибилдер на вакцинација – Вакво нешто досега не сте виделе!

Сите ние знаеме дека децата имаат голем страв од инекција, има и постари кои подобро им е да бидат болни наместо да примат инекција. Но, она што ќе го видите во продолжение ги минува сите граници.
На видеото се гледа прилично возрасен човек, развиен кој треба да прими вакцина. Неговата реакција не само што ја изненади докторката, туку и останатите кои беа присутни во ординацијата.
Погледнете сами и уверете се…

Нови вести

Видео: Што се случува доколку пробате да фотокопирате банкнота од 50 евра

24news

Видео: Тој е најдобриот сопруг на светот!!!

24news

(Видео) СКАНДАЛ НА СВАДБА: Влета облечена во венчаница и почна да го тепа младоженецот, невестата во шок

Filip