January 21, 2022 21:43
Свет

Блумберг: Расте веројатноста од распад на САД

Веројатноста за колапс на САД денеска е многу поголема отколку на почетокот на милениумот, пишува коментаторот на Блумберг, Макс Хестингс

Тој овој заклучок го црпи од анкетата на Универзитетот во Вирџинија, според која 52 отсто од поддржувачите на поранешниот американски претседател Доналд Трамп ја поддржуваат идејата „републиканските” држави да формираат посебна држава. Истовремено, 41 отсто од испитаниците кои гласале за актуелниот лидер Џо Бајден, имаат сличен став во однос на „демократските” држави.

Како што истакна Хестингс, САД постојано растеа од своето основање, но секогаш беа поделени поради политички и други причини.

Тој изрази мислење дека не треба да се очекува веднаш САД да се распаднат, иако веројатноста за тоа сега е значително поголема од пред 20 години.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

My Hero Academia Season 3 (Dub) Episode 19

My Hero Academia Episode 8

Tokyo Revengers (Dub) Episode 18

Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 1

My Hero Academia Season 2 Episode 22