December 1, 2022 17:18
Економија Македонија

Битиќи на конференција „Подобрување на системот за стручно образование и обука во 5 региони”

Ве известуваме дека денеска 03.10.2022 година (понеделник), со почеток во 10:00 часот во хотелот Александар Палас, заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи ќе се обрати на националната конференција „Подобрување на системот за стручно образование и обука во 5 региони – потенцијал и проценка на капацитетите на средните училишта во регионите”.