August 20, 2019 01:30
Живот

Бил во кома 12 години – Погледнете што и рекол на мајка си кога се разбудил!

Приказната за животот на Мартин Писториус го обиколи целиот свет.Тој бил весело, среќно и здраво момче, но се се сменило еден ден кога се вратил дома од училиште. Почувствувал неопислива болка која станувала се полоша и на крајот паднал во кома.
По долги 12 години, тој се вратил при свест, а тоа што го изговорил мора да го слушнете…
Каква инспирација! Тешко е да замислите низ што се минал во тие 12 години, но никогаш не ја изгубил надежта и вербата за подобро утре.
Споделете ја неговата приказна со пријателите.

Нови вести

Ја исекол девојката со пила и ја изел, телото никогаш не е најдено: По 12 години затвор канибалот е повторно на слобода

24news

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром

24news

Сите знаете што е вијагра, но погледнете што се случува кога човек ќе земе премногу

24news