January 22, 2022 08:36
Македонија

Беќаровски: ОМИКРОНчето до 1 јануари ќе се претвори во вистинско микронче

Доктор Нико Беќаровски смета дека новиот сој на коронавирус кој сее паника во светот до крајот на годината ќе ја изгуби силата.

Тој на својот фејсбук профил ја објави својата прогноза и желба во водка со коронасојот омикрон.

ОМИКРОНчето кое деновиве прави МАКРО паника, до 1 јануари да/ЌЕ се претвори во вистинско микронче. (позаразно, ама О или МИКРО летално). Да си го оправда името”, напиша Беќаровски.

Тој додава дека секој ден се повеќе верува дека желбата ќе му се оствари.

free anime. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime sites Black Clover (Dub)

One Piece

animeheaven Hunter x Hunter (2011)

anime heaven au AnimeHeaven The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

online anime AnimeHeaven Attack on Titan (Dub)