Бесплатна настава по математика за сите трето-одделенци

Учениците од трето одделение може да посетуваат бесплатна онлајн настава по математика, благодарение на хуманитарните активности на Лајонсите во Северна Македонија. „Лајонс клубот Охрид и образовниот центар ПИСИ, повторно, го спроведуваат проектот „МАТЕматика3МК” како помош за децата и нивните семејства. Секој понеделник и среда, наставник ќе реализира предавање во времетраење … Continue reading Бесплатна настава по математика за сите трето-одделенци