February 23, 2019 08:29
Скопје

Бесплатен превоз на ЈСП по повод ,,Бела ноќ”

Бесплатен превоз на ЈСП по повод ,,Бела ноќ”

По повод манифестацијата „Бела ноќ“ јавниот превоз ќе биде бесплатен на сите линии кои сообраќаат кон центарот на градот.

Како што соопштуваат од ЈСП, бесплатниот превоз ќе важи од 19 часот во сабота на 6 октомври, до 6 часот во недела на 7 октомври.

Related posts

Делови од Аеродром, Карпош, Петровец, Сарај и Чучер Сандево утре без струја

24news

Град Скопје ќе ангажира 20 невработени лица – платата 9.000 денари

jule kolch

Нова патека и нови садници во општина Бутел

Valentina