Македонија

БЕСА ќе одржи конгрес на 5 март

Движењето БЕСА ќе го одржи вториот конгрес на 5-ти март годинава, одлучи на денешната седница Централното собрание на БЕСА. Избрана е и комисијата за организирање на конгресот во состав од Абдуш Демири, Аднан Азизи и Арјанит Хоџа, соопштија од партијата.

На Централното собрание се расправало за извештајот на Централниот штаб за Локалните избори 2021 година, на кој, како што наведуваат, Движењето БЕСА како политички субјект успеа да победи во две општини и да собере околу 26.000 гласови, со што ги исполни целите поставени од Изборниот штаб.

watch anime free. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

My Hero Academia Season 3

AnimeHeaven JUJUTSU KAISEN (Dub)

watch anime My Hero Academia Season 2

The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

AnimeHeaven Attack on Titan Season 3 Episode 8