December 9, 2021 02:56
Македонија

БЕСА: Владината коалиција е стабилна и остануваме дел од неа

Движењето БЕСА во првиот круг од изборите успеа да ги исполни очекувањата поставени од Изборниот штаб на партијата и нормално во вториот круг како апсолутни фаворити влегуваме во општините Тетово и Желино.

Воедно сакаме да ја имформираме пошироката јавност дека Владината коалиција е стабилна без разлика дека на многу места во вториот круг се натпреваруваме меѓу себе.

Владиното мнозинство е стабилно и работи исклучиво во интерес на граѓаните. Напредокот на земјата е нашата највисока заедничка цел.

Движењето БЕСА е дел од стабилното владино мнозинство.

Северна Македонија продолжува напред со стабилна Влада по демократскиот и европскиот пат.

online anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 4

ANIMEFLIX One Piece Episode 1001

ANIMEFLIX Bleach

free anime online ANIMEFLIX Tokyo Ghoul

anime websites ANIMEFLIX Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation