October 26, 2021 14:02
Економија Македонија

Бектеши на Министерски состанок на Партнерство за трансатланска енергија и климатска промена во Варшава: Македонија е лидер во зелената енергетска трансформација во Западен Балкан

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска учествуваше на Министерскиот состанок на Партнерство за трансатланска енергија и климатска промена (P-TECC) кој е во организација на Министерството за енергија на Соединетите Американски Држави и Министерството за клима и животна средина на Република Полска се одржа денеска во Варшава, Република Полска.

Министерот истакна дека енергетскиот сектор во Република Северна Македонија е еден од најзначајните сектори за развој на економијата и е приоритет за Владата за обезбедување на сигурно снабдување со енергија, економски раст и придвижување кон зелена економија.

Watch Biohazard: Degeneration Episode Full

Watch Shattered Angels Episode 12

Website https://twistmoe.net: Watch Space Symphonic Poem Maetel: Galaxy Express 999 Side Story twistmoe Episode 13 anime to watch

AnimeKisa: Space Symphonic Poem Maetel: Galaxy Express 999 Side Story anime episode 13 online free at https://animekisa.in animekisa

Flipsnack: https://www.flipsnack.com/gogoanimebe/

Scoop: https://www.scoop.it/u/animefreak