Економија Македонија

Бектеши и Лорер потпишаа Меморандум за разбирање за промоција и инвестициска соработка на малите и средни претпријатија од Северна Македонија и Бугарија

Министерот за економија Крешник Бектеши и министерот за иновации и раст на Република Бугарија, Даниел Лорер денеска во Софија во рамки на заедничката седница на македонската и бугарската Влада потпишаа Меморандум за разбирање помеѓу Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија и бугарската Агенција за промоција на мали и средни претпријатија при Министерството за економија на Република Бугарија.

Целта на овој Меморандум за разбирање е промовирање на трговската и инвестициската соработка помеѓу претпријатијата и особено малите и средни претрпијатија на двете земји.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch subbed anime Boruto: Naruto Next Generations (Dub)

TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy- Episode 10

animeflix website Naruto: Shippuden (Dub)

stream anime online ANIMEFLIX Naruto (Dub)

anime website Attack on Titan Season 3 Part 2